ÚvodŠkodaNOVÁ ŠKODA OCTAVIA COMBI

NOVÁ ŠKODA OCTAVIA COMBI

Octavia combi oranžová Phoenix

ŠKODA OCTAVIA COMBI NA OPERATIVNÍ LEASING

Škoda Octavia Combi na operativní leasing Nová Škoda Octavia Combi se představuje jako elegantní, prostorný a technologiemi nabitý vůz, který nabízí nejen stylový a sportovní design, ale také pokročilé motory a bezpečnostní asistenty. Její přední partie vyniká Matrix-LED světlomety a výraznými prolisy na kapotě, zatímco interiér přináší luxusní atmosféru s ambientním osvětlením, kvalitními materiály a moderními funkcemi jako virtuální kokpit a Head-up displej. Zavazadlový prostor s objemem až 1700 litrů a "Simply Clever" řešeními pro upevnění nákladu zaručuje maximální praktičnost. Benzínové motory 1.5 TSI, dostupné také ve verzi s mild-hybridní technologií, poskytují výkon 85 kW a 110 kW, a nabídka se brzy rozšíří o dvoulitrové TSI motory s výkonem 150 kW a sportovní verzi RS s 195 kW. Naftové motory zahrnují dvoulitrové TDI s výkonem 85 kW a manuální převodovkou nebo 110 kW s automatickou převodovkou. Asistovaná jízda 1.5+ a široká škála bezpečnostních asistentů, včetně Front Assist, hlídání mrtvého úhlu a proaktivní ochrany cestujících, zajišťují bezpečnost a komfort na každé cestě.

V novém kabátě

Nová Škoda Octavia zaujme na první pohled svou moderní a dynamickou přední partií. Matrix-LED přední světlomety poskytují vozu futuristický vzhled a zajišťují vynikající osvětlení za všech podmínek. Výrazné prolisy na přední kapotě přidávají na agresivitě a sportovním charakteru, který je podtržen i elegantními bočními liniemi. Boční zrcátka s aerodynamickým tvarem zajišťují nejen stylový vzhled, ale také lepší proudění vzduchu kolem vozu. Zadní část doplňují top LED zadní světla, která spolu s celkovými proporcemi vozu vytváří harmonický a zároveň energický dojem.




Elegance, která se neokouká

Nová Škoda Octavia se pyšní také stylovým zadním nárazníkem, který je doplněn integrovanými odrazkami pro vyšší bezpečnost a viditelnost. Na pátých dveřích vozu se nachází výrazný nápis Škoda, který dodává vozu prestižní vzhled. Paket Chrom dodává vozu elegantní akcenty, které zdůrazňují jeho moderní design. Paket Light&Vision zahrnuje nejen Matrix-LED světlomety, ale také další pokročilé prvky osvětlení, které zlepšují viditelnost a bezpečnost jízdy. Bezklíčový vstup KESSY umožňuje pohodlné nastupování a startování vozu bez nutnosti použití klíče, zatímco systém Start-Stop přispívá k úspoře paliva a snižování emisí. Elektrické ovládání víka zavazadlového prostoru s komfortním otevíráním zajišťuje snadný a pohodlný přístup do kufru, což oceníte zejména při nakládání a vykládání zavazadel.


Kvalita je na prvním místě

Interiér nové Škody Octavia Combi vytváří elegantní a příjemnou atmosféru, kterou umocňuje ambientní osvětlení s možností nastavení různých barevných provedení podle vaší nálady. Prostorný a vzdušný interiér poskytuje cestujícím maximální komfort. Head-up displej a pokročilý navigační systém zajišťují snadnou a bezpečnou orientaci během jízdy. Virtuální kokpit přináší moderní a přehledné zobrazení všech důležitých informací přímo před řidičem. Interiér je doplněn stylovými prvky z matného chromu, které dodávají vozu luxusní a sofistikovaný vzhled. Použití prvotřídních materiálů s ohledem na udržitelnost a ochranu životního prostředí dále podtrhuje výjimečnost tohoto modelu. Nabízené interiéry Suite přinášejí ještě vyšší úroveň komfortu a elegance, což činí z jízdy v nové Octavii Combi nezapomenutelný zážitek.




Přepravíte skoro všechno.

Zavazadlový prostor nové Škody Octavia Combi je skutečně impozantní, s objemem 640 litrů, který se po sklopení zadních opěradel zvětší až na 1700 litrů, což je nejlepší ve své třídě. Díky chytrým „Simply Clever“ řešením je možné náklad bezpečně upevnit a organizovat, což usnadňuje přepravu různorodých předmětů. Prostor na zadních sedačkách je navržen s ohledem na maximální pohodlí cestujících, což doplňuje velké panoramatické střešní okno, které interiér zaplavuje přirozeným světlem a vytváří vzdušnou a příjemnou atmosféru během jízdy.


Benzinové motory TSI

Nová Škoda Octavia Combi nabízí dva výkonné a efektivní benzínové motory. Prvním je motor 1.5 TSI s výkonem 85 kW, který poskytuje vyvážený poměr mezi výkonem a spotřebou paliva, ideální pro každodenní jízdu. Druhým je motor 1.5 TSI s výkonem 110 kW, který nabízí ještě vyšší dynamiku a výkon pro náročnější řidiče. Oba motory jsou k dispozici také ve verzi s mild-hybridní technologií v automatickém provedení, což přináší další úspory paliva a snížení emisí. Tyto motory využívají nejmodernější technologie, včetně přímého vstřikování paliva a turbodmychadla, což zajišťuje plynulou a svižnou jízdu. V budoucnu bude nabídka rozšířena o dvoulitrový motor TSI s výkonem 150 kW, a také o sportovně laděnou verzi RS s výkonem 195 kW, která uspokojí i ty nejnáročnější řidiče hledající maximální výkon a sportovní zážitky. Tyto motory splňují přísné emisní normy a zároveň poskytují vysoký jízdní komfort a radost z řízení.




Naftové motory TDI 

Nová Škoda Octavia Combi je vybavena také dvěma výkonnými naftovými motory, které splňují potřeby ekonomické a dlouhodobé jízdy. Prvním z nich je dvoulitrový TDI motor s výkonem 85 kW, který je spojen s manuální převodovkou, nabízející přesné a hladké řazení pro maximální kontrolu nad vozem. Druhým motorem je dvoulitrový TDI s výkonem 110 kW, který je vybaven automatickou převodovkou pro pohodlnější a plynulejší jízdu, ideální pro delší cesty a vyšší nároky na komfort. Oba tyto motory jsou navrženy s důrazem na nízkou spotřebu paliva a nízké emise, což je ideální volba pro řidiče hledající efektivitu a spolehlivost.


Asistovaná jízda 1,5+

Asistovaná jízda 1.5+ v nové Octavia Combi zahrnuje několik pokročilých systémů a funkcí, které spolupracují a výrazně usnadňují řízení a zvyšují pohodlí při jízdě. Tyto systémy umí například udržet vůz v jízdním pruhu, přizpůsobit se ostatním vozidlům v dopravní zácpě nebo zobrazit okolní provoz na displeji. Mezi tyto funkce patří adaptivní a prediktivní tempomat, který automaticky upravuje rychlost vozu podle dopravních podmínek, a rozpoznávání dopravních značek, které informuje řidiče o aktuálních dopravních omezeních. Adaptivní vedení v jízdním pruhu pomáhá udržovat vozidlo ve středu pruhu, asistent při jízdě v koloně umožňuje plynulejší pohyb v hustém provozu, a nouzový asistent zajišťuje bezpečnost v případě, že řidič nereaguje na varování. Tyto funkce společně poskytují maximální podporu a bezpečnost během jízdy.




Bezpečnostní asistenti

Bezpečnostní asistenti nové Škody Octavia Combi zahrnují širokou škálu pokročilých funkcí, které zajišťují maximální bezpečnost pro řidiče i cestující. Mezi tyto systémy patří Front Assist, který sleduje situaci před vozem a dokáže automaticky zabrzdit, aby se předešlo kolizi, a asistent pro jízdu v městském prostředí, který pomáhá manévrovat v hustém provozu. Asistent při odbočování monitoruje protijedoucí vozidla při odbočování vlevo, zatímco systém hlídání mrtvého úhlu varuje řidiče před vozidly v těžko viditelných oblastech. Varování při vystupování upozorňuje cestující na blížící se vozidla či cyklisty, aby se zabránilo nehodám při otevírání dveří. Proaktivní ochrana cestujících připraví vozidlo na možnou kolizi zavřením oken a napnutím bezpečnostních pásů, multikolizní brzda pomáhá minimalizovat následky po prvotní srážce. Systém rozpoznání únavy a pozornosti řidiče sleduje řidičovo chování a upozorní ho, pokud detekuje známky únavy nebo nepozornosti, čímž přispívá k bezpečnější jízdě. Tyto bezpečnostní asistenti spolupracují a poskytují komplexní ochranu pro všechny cestující.


Motor

  • Počet válců :  4
  • Zdvihový objem : 1498 – 1968 (cm3)
  • Exhalační norma : EU6EA
  • Palivo : benzin, okt. č. 95 nebo motorová nafta

Výkon

  • Maximální rychlost : 203 – 225 km/hod
  • Zrychlení 0-100 : 8,6 – 10,7 km/h

Karoserie vozu

  • Karoserie : 5místná, 5dveřová, 2prostorová
  • Délka : 4689 mm
  • Šířka : 1829 mm
  • Rozvor : 2667 mm

Základní cena

  • Již od : 669 900 Kč

Spotřeba paliva

  • kombinovaná : 4,4 – 5,5 l/100 km

Pohon

  • Druh : pohon předních kol
  • Spojka : hydraulicky ovládaná jednokotoučová nebo dvě souosé spojky elektrohydraulicky ovládané
  • Převodovka : mechanická 6stupňová, automatická 7stupňová DSG
  • Leasing
    • Vozidlo
    • 24 měsíců
    • 36 měsíců
    • 48 měsíců
    • 60 měsíců

    Měsíční splátka od 7 998

    Celkový nájezd 10000 KM

    Specifikace vozu

    Specifikace vozu:

    • Objem motoru: 1498
    • Výkon: 110 kW
    • Převodovka: Mechanická
    • Barva: Šedá Graphite metalíza
    • Barva potahů: Loft

    Služby ve splátce:

    • Amortizace
    • Finanční služba
    • Povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí
    • Připojištění skel vozidla
    • Pojištění právní ochrany - Asistent
    • Poplatky za registraci, SD, rádio
    • Přihlášení/Odhlášení vozidla
    • Management fee - Poplatek Management
    • Likvidace pojistných událostí

    Vůz v hodnotě: 739 800 Kč vč. DPH

    Výbava vozu:

    Kola z lehké slitiny Matar Aero 16", Rezervní kolo (neplnohodnotné) s příslušenstvím; Světlo pro denní svícení s asistenčním světlem a automatickou funkcí Coming Home a Leaving Home, Anténa pouze pro příjem FM, Diversity, Prodloužení intervalu údržby, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Detekce rozptýlení a únavy, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy zadní vnější se štítkem ECE, Externí, USB typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, kolenní airbag na SŘ, s deaktivací airbagu na SS, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Posilovač brzd pro vozidla bez elektrického pohonu (ESC a elektronický posilovač brzd), Kotoučové brzdy zadní, Sada na opravu pneumatik, Spouštěč okna s komfortním ovládáním a vypínací pojistkou, elektrický, DAB - digitální radiopříjem, Opěrky hlavy vzadu (3 kusy), Asistent pro rozjezd do kopce, Kryt zavazadlového prostoru, sklápěcí, Asistent pro vedení v jízdním pruhu, Elektronický imobilizér, Boční okna a zadní okno z tepelně izolačního skla, Pomocné parkovací zařízení, Vnější zpětná zrcátka, el. sklopná, el. nastavitelná, separátně vyhřívaná, Čelní okno, tepelně izolační sklo, Centrální zamykání "Keyless-Go" bez bezpečnostní pojistky, Přístrojová deska standardní, Kožený multifunkční volant a mnohem víc. ID 297863

    Měsíční splátka od 7 754

    Celkový nájezd 10000 KM

    Specifikace vozu

    Specifikace vozu:

    • Objem motoru: 1498
    • Výkon: 110 kW
    • Převodovka: Mechanická
    • Barva: Šedá Graphite metalíza
    • Barva potahů: Loft

    Služby ve splátce:

    • Amortizace
    • Finanční služba
    • Povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí
    • Připojištění skel vozidla
    • Pojištění právní ochrany - Asistent
    • Poplatky za registraci, SD, rádio
    • Přihlášení/Odhlášení vozidla
    • Management fee - Poplatek Management
    • Likvidace pojistných událostí
    • Údržba a servisní náklady

    Vůz v hodnotě: 739 800 Kč vč. DPH

    Výbava vozu:

    Kola z lehké slitiny Matar Aero 16", Rezervní kolo (neplnohodnotné) s příslušenstvím; Světlo pro denní svícení s asistenčním světlem a automatickou funkcí Coming Home a Leaving Home, Anténa pouze pro příjem FM, Diversity, Prodloužení intervalu údržby, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Detekce rozptýlení a únavy, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy zadní vnější se štítkem ECE, Externí, USB typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, kolenní airbag na SŘ, s deaktivací airbagu na SS, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Posilovač brzd pro vozidla bez elektrického pohonu (ESC a elektronický posilovač brzd), Kotoučové brzdy zadní, Sada na opravu pneumatik, Spouštěč okna s komfortním ovládáním a vypínací pojistkou, elektrický, DAB - digitální radiopříjem, Opěrky hlavy vzadu (3 kusy), Asistent pro rozjezd do kopce, Kryt zavazadlového prostoru, sklápěcí, Asistent pro vedení v jízdním pruhu, Elektronický imobilizér, Boční okna a zadní okno z tepelně izolačního skla, Pomocné parkovací zařízení, Vnější zpětná zrcátka, el. sklopná, el. nastavitelná, separátně vyhřívaná, Čelní okno, tepelně izolační sklo, Centrální zamykání "Keyless-Go" bez bezpečnostní pojistky, Přístrojová deska standardní, Kožený multifunkční volant a mnohem víc. ID 297863

    Měsíční splátka od 8 593

    Celkový nájezd 10000 KM

    Specifikace vozu

    Specifikace vozu:

    • Objem motoru: 1968
    • Výkon: 85 kW
    • Převodovka: Mechanická
    • Barva: Bílá Moon metalíza
    • Barva potahů: Loft

    Služby ve splátce:

    • Amortizace
    • Finanční služba
    • Povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí
    • Připojištění skel vozidla
    • Pojištění právní ochrany - Asistent
    • Poplatky za registraci, SD, rádio
    • Přihlášení/Odhlášení vozidla
    • Management fee - Poplatek Management
    • Likvidace pojistných událostí

    Vůz v hodnotě: 778 300 Kč vč. DPH

    Výbava vozu:

    Kola z lehké slitiny Matar Aero 16", Rezervní kolo (neplnohodnotné) s příslušenstvím, Klima paket, City plus; Světlo pro denní svícení s asistenčním světlem a automatickou funkcí Coming Home a Leaving Home, Anténa pouze pro příjem FM, Diversity, Prodloužení intervalu údržby, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Detekce rozptýlení a únavy, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy zadní vnější se štítkem ECE, Externí, USB typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, kolenní airbag na SŘ, s deaktivací airbagu na SS, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Posilovač brzd pro vozidla bez elektrického pohonu (ESC a elektronický posilovač brzd), Kotoučové brzdy zadní, Sada na opravu pneumatik, Spouštěč okna s komfortním ovládáním a vypínací pojistkou, elektrický, DAB - digitální radiopříjem, Opěrky hlavy vzadu (3 kusy), Asistent pro rozjezd do kopce, Kryt zavazadlového prostoru, sklápěcí, Asistent pro vedení v jízdním pruhu, Elektronický imobilizér, Boční okna a zadní okno z tepelně izolačního skla, Pomocné parkovací zařízení, Vnější zpětná zrcátka, el. sklopná, el. nastavitelná, separátně vyhřívaná, Čelní okno, tepelně izolační sklo, Centrální zamykání "Keyless-Go" bez bezpečnostní pojistky, Přístrojová deska standardní, Kožený multifunkční volant a mnohem víc. ID 297868

    Měsíční splátka od 8 322

    Celkový nájezd 10000 KM

    Specifikace vozu

    Specifikace vozu:

    • Objem motoru: 1968
    • Výkon: 85 kW
    • Převodovka: Mechanická
    • Barva: Bílá Moon metalíza
    • Barva potahů: Loft

    Služby ve splátce:

    • Amortizace
    • Finanční služba
    • Povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí
    • Připojištění skel vozidla
    • Pojištění právní ochrany - Asistent
    • Poplatky za registraci, SD, rádio
    • Přihlášení/Odhlášení vozidla
    • Management fee - Poplatek Management
    • Likvidace pojistných událostí
    • Údržba a servisní náklady

    Vůz v hodnotě: 778 300 Kč vč. DPH

    Výbava vozu:

    Kola z lehké slitiny Matar Aero 16", Rezervní kolo (neplnohodnotné) s příslušenstvím, Klima paket, City plus; Světlo pro denní svícení s asistenčním světlem a automatickou funkcí Coming Home a Leaving Home, Anténa pouze pro příjem FM, Diversity, Prodloužení intervalu údržby, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Detekce rozptýlení a únavy, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy zadní vnější se štítkem ECE, Externí, USB typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, kolenní airbag na SŘ, s deaktivací airbagu na SS, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Posilovač brzd pro vozidla bez elektrického pohonu (ESC a elektronický posilovač brzd), Kotoučové brzdy zadní, Sada na opravu pneumatik, Spouštěč okna s komfortním ovládáním a vypínací pojistkou, elektrický, DAB - digitální radiopříjem, Opěrky hlavy vzadu (3 kusy), Asistent pro rozjezd do kopce, Kryt zavazadlového prostoru, sklápěcí, Asistent pro vedení v jízdním pruhu, Elektronický imobilizér, Boční okna a zadní okno z tepelně izolačního skla, Pomocné parkovací zařízení, Vnější zpětná zrcátka, el. sklopná, el. nastavitelná, separátně vyhřívaná, Čelní okno, tepelně izolační sklo, Centrální zamykání "Keyless-Go" bez bezpečnostní pojistky, Přístrojová deska standardní, Kožený multifunkční volant a mnohem víc. ID 297868

    Měsíční splátka od 7 440

    Celkový nájezd 10000 KM

    Specifikace vozu

    Specifikace vozu:

    • Objem motoru: 1498
    • Výkon: 85 kW
    • Převodovka: Mechanická
    • Barva: Modrá Race metalíza
    • Barva potahů: Loft

    Služby ve splátce:

    • Amortizace
    • Finanční služba
    • Povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí
    • Připojištění skel vozidla
    • Pojištění právní ochrany - Asistent
    • Poplatky za registraci, SD, rádio
    • Přihlášení/Odhlášení vozidla
    • Management fee - Poplatek Management
    • Likvidace pojistných událostí

    Vůz v hodnotě: 685 900 Kč vč. DPH

    Výbava vozu:

    Kola z lehké slitiny Matar Aero 16", metalický lak dle výběru; Světlo pro denní svícení s asistenčním světlem a automatickou funkcí Coming Home a Leaving Home, Anténa pouze pro příjem FM, Diversity, Prodloužení intervalu údržby, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Detekce rozptýlení a únavy, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy zadní vnější se štítkem ECE, Externí, USB typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, kolenní airbag na SŘ, s deaktivací airbagu na SS, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Posilovač brzd pro vozidla bez elektrického pohonu (ESC a elektronický posilovač brzd), Kotoučové brzdy zadní, Sada na opravu pneumatik, Spouštěč okna s komfortním ovládáním a vypínací pojistkou, elektrický, DAB - digitální radiopříjem, Opěrky hlavy vzadu (3 kusy), Asistent pro rozjezd do kopce, Kryt zavazadlového prostoru, sklápěcí, Asistent pro vedení v jízdním pruhu, Elektronický imobilizér, Boční okna a zadní okno z tepelně izolačního skla, Pomocné parkovací zařízení, Vnější zpětná zrcátka, el. sklopná, el. nastavitelná, separátně vyhřívaná, Čelní okno, tepelně izolační sklo, Centrální zamykání "Keyless-Go" bez bezpečnostní pojistky, Přístrojová deska standardní, Kožený multifunkční volant a mnohem víc.

    Měsíční splátka od 7 223

    Celkový nájezd 10000 KM

    Specifikace vozu

    Specifikace vozu:

    • Objem motoru: 1498
    • Výkon: 85 kW
    • Převodovka: Mechanická
    • Barva: Modrá Race metalíza
    • Barva potahů: Loft

    Služby ve splátce:

    • Amortizace
    • Finanční služba
    • Povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí
    • Připojištění skel vozidla
    • Pojištění právní ochrany - Asistent
    • Poplatky za registraci, SD, rádio
    • Přihlášení/Odhlášení vozidla
    • Management fee - Poplatek Management
    • Likvidace pojistných událostí
    • Údržba a servisní náklady

    Vůz v hodnotě: 685 900 Kč vč. DPH

    Výbava vozu:

    Kola z lehké slitiny Matar Aero 16", metalický lak dle výběru; Světlo pro denní svícení s asistenčním světlem a automatickou funkcí Coming Home a Leaving Home, Anténa pouze pro příjem FM, Diversity, Prodloužení intervalu údržby, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Detekce rozptýlení a únavy, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy zadní vnější se štítkem ECE, Externí, USB typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, kolenní airbag na SŘ, s deaktivací airbagu na SS, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Posilovač brzd pro vozidla bez elektrického pohonu (ESC a elektronický posilovač brzd), Kotoučové brzdy zadní, Sada na opravu pneumatik, Spouštěč okna s komfortním ovládáním a vypínací pojistkou, elektrický, DAB - digitální radiopříjem, Opěrky hlavy vzadu (3 kusy), Asistent pro rozjezd do kopce, Kryt zavazadlového prostoru, sklápěcí, Asistent pro vedení v jízdním pruhu, Elektronický imobilizér, Boční okna a zadní okno z tepelně izolačního skla, Pomocné parkovací zařízení, Vnější zpětná zrcátka, el. sklopná, el. nastavitelná, separátně vyhřívaná, Čelní okno, tepelně izolační sklo, Centrální zamykání "Keyless-Go" bez bezpečnostní pojistky, Přístrojová deska standardní, Kožený multifunkční volant a mnohem víc.

    Měsíční splátka od 8 149

    Celkový nájezd 10000 KM

    Specifikace vozu

    Specifikace vozu:

    • Objem motoru: 1968
    • Výkon: 85 kW
    • Převodovka: Mechanická
    • Barva: Stříbrná Brilliant metalíza
    • Barva potahů: Loft

    Služby ve splátce:

    • Amortizace
    • Finanční služba
    • Povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí
    • Připojištění skel vozidla
    • Pojištění právní ochrany - Asistent
    • Poplatky za registraci, SD, rádio
    • Přihlášení/Odhlášení vozidla
    • Management fee - Poplatek Management
    • Likvidace pojistných událostí

    Vůz v hodnotě: 735 900 Kč vč. DPH

    Výbava vozu:

    Kola z lehké slitiny Matar Aero 16", metalický lak dle výběru; Světlo pro denní svícení s asistenčním světlem a automatickou funkcí Coming Home a Leaving Home, Anténa pouze pro příjem FM, Diversity, Prodloužení intervalu údržby, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Detekce rozptýlení a únavy, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy zadní vnější se štítkem ECE, Externí, USB typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, kolenní airbag na SŘ, s deaktivací airbagu na SS, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Posilovač brzd pro vozidla bez elektrického pohonu (ESC a elektronický posilovač brzd), Kotoučové brzdy zadní, Sada na opravu pneumatik, Spouštěč okna s komfortním ovládáním a vypínací pojistkou, elektrický, DAB - digitální radiopříjem, Opěrky hlavy vzadu (3 kusy), Asistent pro rozjezd do kopce, Kryt zavazadlového prostoru, sklápěcí, Asistent pro vedení v jízdním pruhu, Elektronický imobilizér, Boční okna a zadní okno z tepelně izolačního skla, Pomocné parkovací zařízení, Vnější zpětná zrcátka, el. sklopná, el. nastavitelná, separátně vyhřívaná, Čelní okno, tepelně izolační sklo, Centrální zamykání "Keyless-Go" bez bezpečnostní pojistky, Přístrojová deska standardní, Kožený multifunkční volant a mnohem víc.

    Měsíční splátka od 7 900

    Celkový nájezd 10000 KM

    Specifikace vozu

    Specifikace vozu:

    • Objem motoru: 1968
    • Výkon: 85 kW
    • Převodovka: Mechanická
    • Barva: Stříbrná Brilliant metalíza
    • Barva potahů: Loft

    Služby ve splátce:

    • Amortizace
    • Finanční služba
    • Povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí
    • Připojištění skel vozidla
    • Pojištění právní ochrany - Asistent
    • Poplatky za registraci, SD, rádio
    • Přihlášení/Odhlášení vozidla
    • Management fee - Poplatek Management
    • Likvidace pojistných událostí
    • Údržba a servisní náklady

    Vůz v hodnotě: 735 900 Kč vč. DPH

    Výbava vozu:

    Kola z lehké slitiny Matar Aero 16", metalický lak dle výběru; Světlo pro denní svícení s asistenčním světlem a automatickou funkcí Coming Home a Leaving Home, Anténa pouze pro příjem FM, Diversity, Prodloužení intervalu údržby, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Detekce rozptýlení a únavy, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy zadní vnější se štítkem ECE, Externí, USB typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, kolenní airbag na SŘ, s deaktivací airbagu na SS, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Posilovač brzd pro vozidla bez elektrického pohonu (ESC a elektronický posilovač brzd), Kotoučové brzdy zadní, Sada na opravu pneumatik, Spouštěč okna s komfortním ovládáním a vypínací pojistkou, elektrický, DAB - digitální radiopříjem, Opěrky hlavy vzadu (3 kusy), Asistent pro rozjezd do kopce, Kryt zavazadlového prostoru, sklápěcí, Asistent pro vedení v jízdním pruhu, Elektronický imobilizér, Boční okna a zadní okno z tepelně izolačního skla, Pomocné parkovací zařízení, Vnější zpětná zrcátka, el. sklopná, el. nastavitelná, separátně vyhřívaná, Čelní okno, tepelně izolační sklo, Centrální zamykání "Keyless-Go" bez bezpečnostní pojistky, Přístrojová deska standardní, Kožený multifunkční volant a mnohem víc.

    Měsíční splátka od 8 589

    Celkový nájezd 10000 KM

    Specifikace vozu

    Specifikace vozu:

    • Objem motoru: 1498
    • Výkon: 85 kW
    • Převodovka: Mechanická
    • Barva: Oranžová Phoenix metalíza
    • Barva potahů: Lounge

    Služby ve splátce:

    • Amortizace
    • Finanční služba
    • Povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí
    • Připojištění skel vozidla
    • Pojištění právní ochrany - Asistent
    • Poplatky za registraci, SD, rádio
    • Přihlášení/Odhlášení vozidla
    • Management fee - Poplatek Management
    • Likvidace pojistných událostí

    Vůz v hodnotě: 796 900 Kč vč. DPH

    Výbava vozu:

    Kola z lehké slitiny Rotare Aero 17" stříbrná, metalický lak dle výběru; El. sklápění pro vnější zp. zrcátka s aut. stmíváním na straně řidiče, Světlo pro denní svícení s asistenčním světlem a automatickou funkcí Coming Home a Leaving Home, Anténa pouze pro příjem FM, Diversity, Prodloužení intervalu údržby, Parkovací senzory vpředu a vzadu, Sada nářadí, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Detekce rozptýlení a únavy, Sklo pro optimalizovaný teplotní komfort, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy zadní vnější se štítkem ECE, Alarm, Externí, USB typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, kolenní airbag na SŘ, s deaktivací airbagu na SS, Čalouněná přístrojová deska, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Bezklíčový systém zamykání a startování "Keyless Advanced" s bezpeč. pojistkou, Posilovač brzd pro vozidla bez elektrického pohonu (ESC a elektronický posilovač brzd), Vyhřívání předních sedadel, Sada na opravu pneumatik, Automatické udržování vzdálenosti, DAB - digitální radiopříjem, Asistent pro rozjezd do kopce, Stěrač zadního okna s ostřikovačem a stupňovým intervalem stírání, Asistent pro vedení v jízdním pruhu a mnohem víc.

    Měsíční splátka od 8 316

    Celkový nájezd 10000 KM

    Specifikace vozu

    Specifikace vozu:

    • Objem motoru: 1498
    • Výkon: 85 kW
    • Převodovka: Mechanická
    • Barva: Oranžová Phoenix metalíza
    • Barva potahů: Lounge

    Služby ve splátce:

    • Amortizace
    • Finanční služba
    • Povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí
    • Připojištění skel vozidla
    • Pojištění právní ochrany - Asistent
    • Poplatky za registraci, SD, rádio
    • Přihlášení/Odhlášení vozidla
    • Management fee - Poplatek Management
    • Likvidace pojistných událostí
    • Údržba a servisní náklady

    Vůz v hodnotě: 796 900 Kč vč. DPH

    Výbava vozu:

    Kola z lehké slitiny Rotare Aero 17" stříbrná, metalický lak dle výběru; El. sklápění pro vnější zp. zrcátka s aut. stmíváním na straně řidiče, Světlo pro denní svícení s asistenčním světlem a automatickou funkcí Coming Home a Leaving Home, Anténa pouze pro příjem FM, Diversity, Prodloužení intervalu údržby, Parkovací senzory vpředu a vzadu, Sada nářadí, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Detekce rozptýlení a únavy, Sklo pro optimalizovaný teplotní komfort, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy zadní vnější se štítkem ECE, Alarm, Externí, USB typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, kolenní airbag na SŘ, s deaktivací airbagu na SS, Čalouněná přístrojová deska, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Bezklíčový systém zamykání a startování "Keyless Advanced" s bezpeč. pojistkou, Posilovač brzd pro vozidla bez elektrického pohonu (ESC a elektronický posilovač brzd), Vyhřívání předních sedadel, Sada na opravu pneumatik, Automatické udržování vzdálenosti, DAB - digitální radiopříjem, Asistent pro rozjezd do kopce, Stěrač zadního okna s ostřikovačem a stupňovým intervalem stírání, Asistent pro vedení v jízdním pruhu a mnohem víc.

    Měsíční splátka od 9 122

    Celkový nájezd 10000 KM

    Specifikace vozu

    Specifikace vozu:

    • Objem motoru: 1968
    • Výkon: 85 kW
    • Převodovka: Mechanická
    • Barva: Bílá Moon metalíza
    • Barva potahů: Lounge

    Služby ve splátce:

    • Amortizace vozu
    • Finanční služba
    • Povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí
    • Připojištění skel vozidla
    • Pojištění právní ochrany - Asistent
    • Poplatky za registraci, SD, rádio
    • Přihlášení/Odhlášení vozidla
    • Management fee - Poplatek Management
    • Likvidace pojistných událostí

    Vůz v hodnotě: 828 900 Kč vč. DPH

    Výbava vozu:

    Kola z lehké slitiny Rotare Aero 17" stříbrná, metalický lak dle výběru; El. sklápění pro vnější zp. zrcátka s aut. stmíváním na straně řidiče, Světlo pro denní svícení s asistenčním světlem a automatickou funkcí Coming Home a Leaving Home, Anténa pouze pro příjem FM, Diversity, Prodloužení intervalu údržby, Parkovací senzory vpředu a vzadu, Sada nářadí, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Detekce rozptýlení a únavy, Sklo pro optimalizovaný teplotní komfort, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy zadní vnější se štítkem ECE, Alarm, Externí, USB typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, kolenní airbag na SŘ, s deaktivací airbagu na SS, Čalouněná přístrojová deska, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Bezklíčový systém zamykání a startování "Keyless Advanced" s bezpeč. pojistkou, Posilovač brzd pro vozidla bez elektrického pohonu (ESC a elektronický posilovač brzd), Vyhřívání předních sedadel, Sada na opravu pneumatik, Automatické udržování vzdálenosti, DAB - digitální radiopříjem, Asistent pro rozjezd do kopce, Stěrač zadního okna s ostřikovačem a stupňovým intervalem stírání, Asistent pro vedení v jízdním pruhu a mnohem víc.

    Měsíční splátka od 8 826

    Celkový nájezd 10000 KM

    Specifikace vozu

    Specifikace vozu:

    • Objem motoru: 1968
    • Výkon: 85 kW
    • Převodovka: Mechanická
    • Barva: Bílá Moon metalíza
    • Barva potahů: Lounge

    Služby ve splátce:

    • Amortizace vozu
    • Finanční služba
    • Povinné a havarijní pojištění s 10% spoluúčastí
    • Připojištění skel vozidla
    • Pojištění právní ochrany - Asistent
    • Poplatky za registraci, SD, rádio
    • Přihlášení/Odhlášení vozidla
    • Management fee - Poplatek Management
    • Likvidace pojistných událostí
    • Údržba a servisní náklady

    Vůz v hodnotě: 828 900 Kč vč. DPH

    Výbava vozu:

    Kola z lehké slitiny Rotare Aero 17" stříbrná, metalický lak dle výběru; El. sklápění pro vnější zp. zrcátka s aut. stmíváním na straně řidiče, Světlo pro denní svícení s asistenčním světlem a automatickou funkcí Coming Home a Leaving Home, Anténa pouze pro příjem FM, Diversity, Prodloužení intervalu údržby, Parkovací senzory vpředu a vzadu, Sada nářadí, Upevnění dětské sedačky pro dět. zádrž. systém i-Size, 2 x Top Tether a upevnění dět. sed. vpředu na str. spol., Detekce rozptýlení a únavy, Sklo pro optimalizovaný teplotní komfort, Tříbodové automatické bezpečnostní pásy zadní vnější se štítkem ECE, Alarm, Externí, USB typ C, datová(é) zásuvka(-y) a nabíjecí zásuvka(-y) se zvýšeným nabíjecím výkonem, Airbag strana řidiče a strana spolujezdce, kolenní airbag na SŘ, s deaktivací airbagu na SS, Čalouněná přístrojová deska, Šrouby se zabezpečením proti krádeži, Bezklíčový systém zamykání a startování "Keyless Advanced" s bezpeč. pojistkou, Posilovač brzd pro vozidla bez elektrického pohonu (ESC a elektronický posilovač brzd), Vyhřívání předních sedadel, Sada na opravu pneumatik, Automatické udržování vzdálenosti, DAB - digitální radiopříjem, Asistent pro rozjezd do kopce, Stěrač zadního okna s ostřikovačem a stupňovým intervalem stírání, Asistent pro vedení v jízdním pruhu a mnohem víc.

    BAREVNÉ PROVEDENÍ

    • Octavia combi bílá Candy
    • Octavia combi černá Magic
    • Octavia combi červená Velvet
    • Octavia combi bílá Moon
    • Octavia combi oranžová Phoenix
    • Octavia combi modrá Race
    • Octavia combi šedá Graphite
    • Octavia combi modrá Energy
    • Octavia combi stříbrná Brilliant
    • Octavia combi bílá Candy
    • Octavia combi černá Magic
    • Octavia combi červená Velvet
    • Octavia combi bílá Moon
    • Octavia combi oranžová Phoenix
    • Octavia combi modrá Race
    • Octavia combi šedá Graphite
    • Octavia combi modrá Energy
    • Octavia combi stříbrná Brilliant

    KONTAKTUJTE NÁS

      řidič musí mít platný řidičský průkaz skupiny B a mít více než 18 let.

      KE STAŽENÍ

      Prodejce vozů ŠKODA - Patrik Tomsa
      Patrik Tomsa

      prodejce vozů

      ( +420 ) 724 996 633

      tomsa@autopodbaba.cz

      Style Selector

      Primary Color