NA OPERATIVNÍ LEASING POŘÍDÍTE VÝHODNĚ TAKÉ DODÁVKU ČI JINÝ UŽITKOVÝ VŮZ


Pracovní dodávky na operativní leasing


Věděli jste, že v naší nabídce naleznete i dodávky a další užitkové vozy? A dokonce ani nemusíte být právnická osoba. Operativní leasing je prakticky nejkratší cestou k jakémukoliv vozu.

Ať už sháníte dodávku pro své podnikání nebo jen potřebujete pravidelně převážet větší náklady, potěší vás, že mezi auty na operák nejsou jen sedany a SUV, ale také velká řada dalších užitkových vozů. Jak pořídit takový vůz na operativní leasing?

Přístup k užitkovým vozům na operativní leasing má dnes každý

Pořizování dodávek na operativní leasing bylo dříve výsadou některých firem. Nevyplatilo se jim totiž auta vlastnit – díky rychlému opotřebení pracovních vozů by se jednalo nevýhodnou investici. Stále platí, že užitkové vozy je rozumné dlouhodobě pronajímat. Zdánlivá exkluzivita operativního leasingu ale pominula a podobné auto si na operák můžete výhodně pořídit i vy.

Hlavní výhody pořízení dodávky na operativní leasing

Základní výhody jsou tři:

  • nižší náklady,
  • méně starostí,
  • stále v novém.

Pokud byste auto vlastnili, platíte celou kupní cenu – v případě operáku si však auto jen pronajímáte a hradíte rozdíl mezi pořizovací a koncovou cenu vozu. Ta se rozpočítá do pravidelných měsíčních splátek, což vám umožní efektivně plánovat výdaje.

Snazší je dále samotné pořízení dodávky a také starosti spojené s provozem. Pronajímatel vám bude po celou dobu trvání smlouvy ochotně asistovat a řadu služeb, jako například povinné ručení nebo havarijní pojištění, máte rovnou v ceně.

Po ukončení smlouvy vracíte auto leasingové společnosti, ale v případě zájmu jej samozřejmě můžete odkoupit. Většina lidí volí raději variantu dodávku vrátit a uzavírá novou smlouvu, díky které získá opět zcela nový užitkový vůz.

Jak pořídit užitkový vůz na operativní leasing

Samotné vyřízení je velice jednoduché. Operativní leasing je určen jak právnickým, tak fyzickým osobám a většinu kroků dokonce vyřešíte online. Stačí se jen podívat na nabídku užitkových vozů a jedním kliknutím zaslat nezávaznou poptávku. Obchodní zástupce vás pak sám kontaktuje, vyptá se na vaše požadavky a navrhne to nejlepší řešení.