JAK OPERATIVNÍ LEASING NA AUTO USNADNÍ ŽIVOT (NEJEN) MLADÝM RODINÁM?


operativní leasing auta pro rodinu

Většina lidí se domnívá, že operativní leasing je tu především pro firmy a rodinám se nevyplatí. Na tento mýtus jsme si posvítili a sepsali článek, kde ukážeme, jaké výhody operativní leasing nabízí právě rodinám.

Čekáte první přírůstek do rodiny nebo vám už ratolesti běhají doma? Pak pravděpodobně řešíte pořízení nového a bezpečného vozu. Nemusíte však vyhodit statisíce za nákup auta ani se spokojovat s ojetinou – ideálním řešením je totiž pořízení vozu na operativní leasing.

Ušetříte na vstupní investici

Většina mladých rodin řeší finance a není se co divit. Rodičovská rozhodně nenahradí chybějící příjem ze zaměstnání. A zatímco přemýšlíte, kde se uskromnit, účty se na vás jen valí. Jednu z největších investic představuje právě pořízení vozu. Auto samozřejmě můžete financovat z úvěru, ale než se zadlužit, lepším řešením je operativní leasing. Operák tedy usnadní život nejen mladým rodinám.

Nečeká vás totiž vysoká vstupní investice a nehradíte ani akontaci. Každý měsíc platíte pouze pevně stanovenou částku – a výdaje tak máte pevně pod kontrolou.

Rodině věnujete více času

Rozrůstající se rodina znamená nejen spoustu radostí, ale také nové starosti. Dříve jste měli prostor objíždět s vozem servisy, a ještě skočit večer na pivo nebo na víno. Nyní pospícháte z práce domů, abyste si stihli s dítětem pohrát, uložit ho a strávit nějaký čas s drahou polovičkou.

V této chvíli oceníte, že do operativního leasingu je zahrnutá řada služeb. Může se vám dokonce stát, že jediné, co budete kromě ceny pronájmu hradit, budou náklady na benzín. Je jen na vás, jak si balíček služeb nastavíte, každopádně leasingová společnost vám bude k dispozici v případě jakýchkoliv problémů.

Nároky na auto se postupem času změní

S tím, jak budou děti stárnout, budou se měnit i vaše požadavky. Auto, které bylo před 5 lety nové, se vám rázem může zdát malé a málo bezpečné. Pokud jste vůz koupili, pravděpodobně to už nějak přetrpíte a doklepete. Nebo vůz prodáte za zlomek původní hodnoty a pořídíte si nový model.

S operativním leasingem toto nemusíte řešit, smlouva se totiž obvykle uzavírá na 12 až 60 měsíců a po uplynutí této doby auto vrátíte. Vůz samozřejmě můžete odkoupit, většina klientů však preferuje uzavřít novou smlouvu a jezdit opět zcela novým autem.

Na operativní leasing pořídíte vozy Škoda i Volkswagen

Auto Podbabská se specializuje na vozy Škoda a Volkswagen. V nabídce naleznete dokonce více jak 30 modelů, včetně těch nejnovějších a nejznámějších – a nechybí zde sedany, kombíky, SUV ani užitkové vozy.