KTERÉ VOZY JSOU NEJLEPŠÍ PRO ROZVOZ JÍDEL: MĚSTŮM DOMINUJE Škoda CITIGO


auta pro rozvoz jídla

Vlastníte restauraci nebo rozvážkovou službu a rádi byste pořídili několik vozů, které bez problémů dopraví jídlo k zákazníkům? V článku představíme vozy nižší cenové kategorie s malou spotřebou, které si poradí především v městském provozu.

Češi si čím dál častěji nechávají dovážet jídlo domů či do práce, což vede řadu restaurací k tomu, aby tuto službu začaly nabízet. Pokud však mají být zavážky jídel skutečně ziskové, je třeba vybrat spolehlivé vozy s levným provozem a příjemnou pořizovací cenou.

Nejlepší vozy pro rozvoz jídla

Škoda Citigo

Škoda Citigo je malý vůz ideální pro jízdu ve městě. Uvnitř naleznete dostatek prostoru, abyste převezli krabice s jídlem – avšak auto nezabírá příliš místa, díky čemuž se ve městě prosmýknete i těmi nejucpanějšími uličkami a bez problémů zaparkujete.

Vůz pořídíte v sympatické třídveřové nebo praktické pětidveřové karoserii. Přesto, že Škoda Citigo patří mezi malé vozy, řidič bude mít pocit komfortu. Dostatek místa je i v zavazadlovém prostoru, který je s 25 l největší ve své třídě.

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf vyniká zejména výtečnými jízdními vlastnostmi a nízkou spotřebou. Jízda tímto vozem je uvolněná, pohodová, přesto dostatečně dynamická. Jedná se o všestranný vůz, který se proplete městem, ale neztratí se ani na rychlostní silnici. Kompaktní vůz v sobě navíc skrývá dostatek prostoru a řidiče potěší také ergonomické sedačky.

Atraktivní jsou i linie vozu a designové světlomety, díky kterým si vaši značku každý zapamatuje. Potěší také řada bezpečnostních systémů, jako funkce nouzového brždění s rozpoznáváním chodců. Na Volkswagen Golf se zkrátka můžete spolehnout – jedná se o víceúčelový vůz, který je perfektní i na rozvážky jídel.

Počáteční investici vyřeší operativní leasing

Přestože oba vozy patří do nižší cenové kategorie, investice na jejich pořízení může zahýbat rozpočtem vaší restaurace či rozvážkové firmy. I proto čím dál více podnikatelských subjektů volí pořízení vozů na operativní leasing. Nejenže se vyhnete vstupní investici, ale platíte pouze pravidelné měsíční splátky, které můžete účtovat rovnou do nákladů.